Appelsiinitee

Tee itse sitruunaista appelsiinisiirappia ja mausta sillä kuppi kuumaa teetä.

20 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

kupillinen teetä
1 rkl appelsiinisiirappia
Appelsiinisiirappi
1 dl vettä
luomuappelsiinin ja -sitruunan kuori suikaleina
(kuivattu pomeranssinkuori)
4 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Dansukker Taloussokeria
2 dl appelsiinimehua
1 sitruunan mehu

Ohjeet

Valmista siirappi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä, kunnes seos muuttuu siirappiseksi. Kaada seos pieniin pulloihin. Tarjoa kuumissa juomissa tai jäätelön, jälkiruokien ja leivonnaisten kanssa. Siirapilla voi maustaa myös ruokia ja kastikkeita.

Keitä kupillinen teetä ja mausta se siirapilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.