Ainekset
kupillinen teetä
1 rkl appelsiinisiirappia
Appelsiinisiirappi
1 dl vettä
luomuappelsiinin ja -sitruunan kuori suikaleina
(kuivattu pomeranssinkuori)
4 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Dansukker Taloussokeria
2 dl appelsiinimehua
1 sitruunan mehu
Ohjeet
Valmista siirappi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä, kunnes seos muuttuu siirappiseksi. Kaada seos pieniin pulloihin. Tarjoa kuumissa juomissa tai jäätelön, jälkiruokien ja leivonnaisten kanssa. Siirapilla voi maustaa myös ruokia ja kastikkeita.
Keitä kupillinen teetä ja mausta se siirapilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?