Appelsiinipannukakut

Paksut amerikkalaistyyliset pannukakut nautitaan appelsiinisiirapin kera.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
5 dl piimää
2 isoa kananmunaa
2 rkl juoksevaa margarinia, voisulaa tai öljyä
Paistamiseen
voita tai juoksevaa margarinia
Pinnalle
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Pese appelsiinit. Raasta kuori. Keitä siirapin aineksia reippaalla lämmöllä viitisen minuuttia.

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat ainekset kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä, rasva ja appelsiinimehu. Lisää kuivat ainekset siivilän läpi seuloen kosteisiin aineksiin. Lisää lopuksi hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori. Anna taikinan vetäytyä viitisen minuuttia.

Paista lettu- tai blinipannulla pulskia pannukakkuja. Tarjoa appelsiinisiirapin kanssa.

Letut voi tarjota myös pakastemarjoista ja Dansukker Hillo-marmeladisokerista valmistetun hillon kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.