Appelsiinipannukakut

Paksut amerikkalaistyyliset pannukakut nautitaan appelsiinisiirapin kera.

15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
5 dl piimää
2 isoa kananmunaa
2 rkl juoksevaa margarinia, voisulaa tai öljyä
Paistamiseen
voita tai juoksevaa margarinia
Pinnalle
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Pese appelsiinit. Raasta kuori. Keitä siirapin aineksia reippaalla lämmöllä viitisen minuuttia.

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat ainekset kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä, rasva ja appelsiinimehu. Lisää kuivat ainekset siivilän läpi seuloen kosteisiin aineksiin. Lisää lopuksi hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori. Anna taikinan vetäytyä viitisen minuuttia.

Paista lettu- tai blinipannulla pulskia pannukakkuja. Tarjoa appelsiinisiirapin kanssa.

Letut voi tarjota myös pakastemarjoista ja Dansukker Hillo-marmeladisokerista valmistetun hillon kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.