Appelsiinijäätelö

Appelsiinimarmeladi ja appelsiininkuoriraaste maustavat tämän jäätelön.

4–6 annosta

20 minuuttia + pakastaminen

Arviot (140 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 dl maitoa
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
1 dl appelsiinimarmeladia

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kiehauta maito ja glukoosisiirappi kasarissa ja lisää kuuma liemi keltuais-tomusokerivaahtoon. Vatkaa kunnes seos on jäähtynyt. Lisää joukkoon kermavaahto ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja vaahdota muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Sekoita viimeisen vatkauskerran yhteydessä joukkoon appelsiinimarmeladi kevyesti pyöräyttäen. Suojaa alumiinifoliolla.

Pyöritä valmis jäätelö palloiksi ja nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.