Appelsiinijäätelö

Appelsiinimarmeladi ja appelsiininkuoriraaste maustavat tämän jäätelön.

4–6 annosta

PT25M

20 minuuttia + pakastaminen

Arviot (179 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 dl maitoa
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
1 dl appelsiinimarmeladia

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kiehauta maito ja glukoosisiirappi kasarissa ja lisää kuuma liemi keltuais-tomusokerivaahtoon. Vatkaa kunnes seos on jäähtynyt. Lisää joukkoon kermavaahto ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja vaahdota muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Sekoita viimeisen vatkauskerran yhteydessä joukkoon appelsiinimarmeladi kevyesti pyöräyttäen. Suojaa alumiinifoliolla.

Pyöritä valmis jäätelö palloiksi ja nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.