Ainekset
8 l vettä
2 tölkkiä à 230 g ananasmurskaa
400 g Dansukker Taloussokeria
400 g Dansukker Fariinisokeria
3 limetin mehu
1/5 tl tuorehiivaa
rusinoita
Ohjeet
Kiehauta vesi ja ananakset. Sekoita joukkoon sokerit. Nosta kattila levyltä. Lisää limettien mehu. Jäähdytä kädenlämpöiseksi.
Liuota hiiva nestetilkkaan ja sekoita joukkoon.
Anna siman käydä huoneenlämmössä kannen tai liinan alla noin 24 tuntia.
Siivilöi ja pullota sima puhtaisiin pullohin. Lisää jokaiseen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina.
Sima on valmista, kun rusinat nousevat pintaan. Viileässä (jääkaapissa) valmistumisaika on noin viikko.
Resepti ja kuva: Sweet Food O’mine
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.