Ainekset
3 munaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl ananasmehua (säilykepurkin lientä)
150 g sulatettua voita tai margariinia
Vuokaan
½ dl (50 g) sulatettua voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 pieni prk ananasrenkaita, valutettuna
125 g/75 g säilykekirsikoita, valutettuna
50 g saksanpähkinöitä rouheena
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, ananasmehu ja sulatettu rasva. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kaada vuoan pohjalle sulatettu rasva. Voitele vuoan reunat. Ripottele pohjalle fariinisokeri. Laita ananasrenkaat vieretysten ja täytä kolot valutetuilla säilykekirsikoilla. Rouhi päälle saksanpähkinät.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 45–55 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen kuin kumoat kakun. Kumoa tarjoiluvadille.
Tarjoa sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.