Ainekset
Pohja
200 g Digestive-keksejä
75–100 g sulatettua voita
Täyte
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
5 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
yhden luomusitruunan raastettu kuori
ja puolikkaan sitruunan mehu
Ohjeet
Murskaa keksit esimerkiksi kaulimella pakastepussissa. Lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.
Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Uuninluukkua ei saa avata paiston alkuvaiheessa. Mikäli pinta tuntuu tummuvan, voi loppuvaiheessa laittaa päälle leivinpaperia. Anna jäähtyä.
Tarjoa seurana raikasta vadelma- tai mansikkamelbaa.
Vadelmamelba
200–300 g kotimaisia pakastevadelmia
Dansukker Tomusokeria maun mukaan
1 tl sitruunamehua
Painele marjat siivilän läpi. Mausta marjakastike tomusokerilla ja sitruunamehulla.
Huom!
Ulkomaisia pakastevadelmia käyttäessäsi kuumenna ne ensin kattilassa kiehuvaksi kahden minuutin ajaksi ja anna jäähtyä. Muuten toimi kuten yllä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!