Amerikkalainen juustokakku

Amerikkalainen juustokakku on keksipohjainen, sitruunanmakuinen klassikkojuustokakku, joka tarjotaan pirteän vadelmakastikkeen kera.

1,5 tuntia

Arviot (1071 kpl)

Ainekset

Pohja
200 g Digestive-keksejä
75–100 g sulatettua voita

Täyte
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
5 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
yhden luomusitruunan raastettu kuori
ja puolikkaan sitruunan mehu

Ohjeet

Murskaa keksit esimerkiksi kaulimella pakastepussissa. Lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Uuninluukkua ei saa avata paiston alkuvaiheessa. Mikäli pinta tuntuu tummuvan, voi loppuvaiheessa laittaa päälle leivinpaperia. Anna jäähtyä.

Tarjoa seurana raikasta vadelma- tai mansikkamelbaa.

Vadelmamelba

200–300 g kotimaisia pakastevadelmia
Dansukker Tomusokeria maun mukaan
1 tl sitruunamehua

Painele marjat siivilän läpi. Mausta marjakastike tomusokerilla ja sitruunamehulla.

Huom!
Ulkomaisia pakastevadelmia käyttäessäsi kuumenna ne ensin kattilassa kiehuvaksi kahden minuutin ajaksi ja anna jäähtyä. Muuten toimi kuten yllä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?