Ainekset
3 limetin mehu
1 appelsiinin mehu
1 sitruunan mehu
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
jäitä
Raparperisiirappi
3 raparperinvartta paloina
3 ½ dl vettä
3 ½ dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
1. Keitä raparperisiirapin aineksia kattilassa noin 15 minuuttia.
2. Siivilöi seos. Painele raparperinpaloja varovasti, jotta saat talteen kaiken liemen. Anna jäähtyä.
3. Sekoita raparperisiirappi ja kaikki muut ainekset keskenään. Tarjoile jäiden kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!