Alkoholiton raparperi Margarita

Alkoholittomassa raparperi Margaritassa on sitrusmehuja ja itse tehty raparperisiirappi.

1 lasillinen

30 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

3 limetin mehu
1 appelsiinin mehu
1 sitruunan mehu
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
jäitä

Raparperisiirappi
3 raparperinvartta paloina
3 ½ dl vettä
3 ½ dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

1. Keitä raparperisiirapin aineksia kattilassa noin 15 minuuttia.
2. Siivilöi seos. Painele raparperinpaloja varovasti, jotta saat talteen kaiken liemen. Anna jäähtyä.
3. Sekoita raparperisiirappi ja kaikki muut ainekset keskenään. Tarjoile jäiden kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!