Inspiroidu!

Tälle sivulle olemme keränneet reseptejä, ideoita, vinkkejä ja tarjoiluehdotuksia teemoittain ja ruokasesonkien mukaan. Makeita ja suolaisia reseptejä on laidasta laitaan: ajankohtaisista juhlista kuumiin juomiin, kotihilloista suklaaherkkuihin sekä ruokalahjoista kuppikakkuihin.

Text
Kääretorttu

Leivonta

Vasta leivotun tuoksu tulvii keittiöstä – jotain hyvää on luvassa! Täältä löydät ohjeet suussa sulaviin kakkuihin, torttuihin, pikkuleipiin, pulliin ja muihin leivonnaisiin.

Britakakku

Kesä

Kesällä grillataan ja nautitaan auringon kypsyttämistä marjoista suussa sulavissa leivonnaisissa, jälkiruoissa ja juomissa.

Muffinit

Juhlapyhät

Tälle sivulle olemme keränneet suuren joukon Dansukker herkkureseptejä eri juhlapyhien ja ruokasesonkien mukaan.

Pannacottaa ja marinoituja marjoja

Jälkiruoat

Jälkiruoka on joko aterian juhlallinen huipentuma tai ateriahetken miellyttävä päätös. Täältä löydät sopivat jälkiruoat arkeen ja juhlaan.

Hillot

Hillot ja Mehut

Herkulliset hillot, hyytelöt ja mehut on helppo keittää itse. Sokeri säilöö marjat luonnollisesti ja auttaa säilyttämään niiden värin, maun ja C-vitamiinin, myös pakastettaessa. Nautitaan kesän sadosta ja kerätään #MarjatTalteen.

Etikettiautomaatti

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Selaa esitteitä

Täältä löydät reseptiesitteemme ladattavaksi PDF-muodossa.

Kaikki artikkelit

Täältä löydät kaikki inspiroivat artikkelit.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.