Vuosi vaihtuu
herkutellen
Kulunutta vanhaa vuotta ja tulevaa uutta vuotta on mukava juhlia ystävien seurassa hyvän ruoan parissa. Uudenvuodenaaton illallispöydän ruokalajit eivät ole yhtä perinteiset kuin jouluna vaan voit suunnitella tarjottavat oman mielesi mukaan. Tässä inspiraatioksi muutamia ehdotuksiamme. Katso myös ekologisen „sokeritinan“ ohje.
Kardemummakakkuset ja rommipäärynät
Pavlovakranssi greippihunnulla
Lemon Drop (mocktail)
Uudenvuoden pannacottajälkiruoka
Crème brûlée ilman uunia
Jäädytetty tiramisujuustokakku
Savulohi-pitaleivät
Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti
Vuohenjuustopizza
Feta-pinaattipiiraat
Katkarapukupit
Serranonkinkku-pastasalaatti
Juhlava naked cake
Uudenvuoden uunijäätelö
Suklaafondant
Härkistortillat
Punaviinilammas ja sokeriomenat
Suppilovahverokeitto
Sitruunainen lakritsipannacotta
Jääkuningattaren kakku
Sitrussalaattia, kardemummalastuja ja jäädytettyä jogurttia
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.