Pavlovakranssi greippihunnulla

Makean marengin ja happaman greipin makuyhdistelmä on vastustamaton. Pavlovakranssi greippihunnulla sopii jälkiruoaksi kaikkiin juhliin.

8–10 hengelle

noin 2 tuntia

Arviot (19 kpl)

Ainekset

Pavlova
4 munanvalkuaista
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl maissitärkkelystä
1 tl omenasiiderietikkaa

Greippicurd
¾ dl tuorepuristettua greippi- tai verigreippimehua
2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
1 kananmuna
1 ½ dl Dansukker Hillosokeria
50 g voita

Pinnalle
1 greippi tai verigreippi
½ tl jauhettua kardemummaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Koristeluun
2 dl kuohukermaa
rouhittuja pistaasipähkinöitä

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 125° C. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vatkatessa vähitellen puolet sokerista. 5 minuutin vatkaamisen jälkeen lisää loput sokerista ja vaniljasokeri. Vatkaa vielä 5 minuuttia. Kääntele joukkoon maissitärkkelys ja etikka.

2. Piirrä leivinpaperin nurjalle puolelle noin 22 cm:n ympyrä ja pane paperi uunipellille. Pursota tai lusikoi noin 10 marenkihuippua ympyrän muotoon. Tee lusikalla jokaiseen pieni syvennys. Paista uunin alatasolla noin 1 ½ tuntia. Sammuta uuni. Anna marengin kuivua uuninluukku raollaan.

3. Valmista greippicurd. Sekoita mehut, kananmuna ja hillosokeri kattilassa. Anna kiehua koko ajan sekoittaen kunnes seos paksuuntuu. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon voi.

4. Fileoi greippi ja laita lohkot kulhoon. Sekoita joukkoon kardemumma ja tomusokeri.

5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Valuta pavlovakranssin pinnalle greippitahna. Lusikoi päälle kermavaahtonokareita ja greippilohkoja. Koristele pistaasipähkinärouheella.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.