Uudenvuoden pannacottajälkiruoka

Näyttävä uudenvuoden pannacottajälkiruoka kruunaa juhlaillallisen. Vaahdotetut vadelma- ja suklaapannacotat nautitaan suklaabrownien ja kinuskikastikkeen kera.

6 annosta

1,5 h + 1 vrk

Arviot (4 kpl)

Ainekset

Vaahdotettu vadelmapannacotta
100 g kotimaisia pakastevadelmia
2 dl kuohukermaa
2/3 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Vaahdotettu suklaapannacotta
40 g tummaa suklaata
40 g maitosuklaata
3 dl kuohukermaa
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Brownie
100 g tummaa suklaata 
200 g voita
1 1/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
3/4 dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja

Kinuskikastike
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 1/2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
15 g voita
1 dl kuohukermaa

Koristeluun
koristerakeita
tuoreita vadelmia

Ohjeet

Tee pannacotat edellisenä päivänä. Kiehauta vadelmat ja puserra siivilän läpi. Ota mehu talteen. Keitä kermaa ja hyytelösokeri Multia 3 minuuttia. Lisää mehu ja keitä vielä 2 minuuttia. Kaada seos kulhoon, peitä kelmulla ja pane jääkaappiin.

Rouhi suklaat. Kiehauta kerma ja nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon suklaarouhe. Kun suklaa on sulanut, lisää kattilaan hyytelösokeri Multi. Kiehauta ja anna kiehua puoli minuuttia. Kaada seos kulhoon, peitä kelmulla ja pane jääkaappiin.

Tee brownietaikina. Kuumenna uuni 175 °C:een. Rouhi suklaa. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon suklaarouhe. Lisää sokerit, kaakaojauhe ja suola, sekoita. Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (10x15 cm). Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä sisältä tahmeaksi. Anna jäähtyä kunnolla ennen paloittelua.

Tee kinuskikastike. Sekoita sokeri, siirappi ja voi paksupohjaisessa kattilassa. Anna kiehua noin kaksi minuuttia, kunnes kastike hieman paksunee. Kaada kerma vähitellen joukkoon ja anna kiehua noin neljä minuuttia. Anna jäähtyä, kunnes voit pursottaa kastiketta.

Kokoa jälkiruoka. Vaahdota kumpikin pannacotta ja lusikoi pursotuspusseihin. Pursota pannacotat kuudelle lautaselle. Vinkki! Pursota vadelmapannacotta tähtityllalla ja suklaapannacotta pyöreäsuisella tyllalla.

Leikkaa brownie pieniksi paloiksi ja jaa lautasille. Kaada kinuskikastike pursotinpussiin, jossa on pieniaukkoinen tylla. Pursota pieniä kekoja lautasille. Koristele vadelmilla ja koristerakeilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.