Vihreä hedelmäsalaatti

Vihreässä hedelmäsalaatissa on omenaa, päärynää, melonia ja viinirypäleitä. Vaihtele hedelmiä vuodenajan ja maun mukaan.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 1/2 dl omenamehua
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia
(2 rkl Cointreau-likööriä)
1 vihreä omena, jonka siemenkota on poistettu
1 päärynä, jonka siemenkota on poistettu
1 pieni kuorittu meloni, josta on poistettu siemenet
200 g vihreitä viinirypäleitä puolikkaina ilman siemeniä
2 kuorittua kiiviä
sitruunamelissaa

Ohjeet

1. Sekoita mehu ja siirappi sekä halutessasi likööri kulhossa.

2. Leikkaa omena ja päärynä ohuiksi lohkoiksi ja sekoita ne liemeen. Leikkaa kiivit puolikuun muotoisiksi viipaleiksi ja meloni pieniksi paloiksi. Lisää nämä hedelmät ja viinirypäleet liemeen.

3. Koristele sitruunamelissalla.

Vinkki!
Hedelmiä voidaan vaihdella vuodenajan ja maun mukaan. Kesällä salaattiin sopivat hyvin esim. mansikat ja banaanit. Appelsiini, viinirypäleet ja ananas sopivat myös hyvin yhteen mansikoiden kanssa. Salaatin voi tehdä myös pelkästään melonista ja vadelmista.

Kun appelsiinit ovat parhaimmillaan talvella, niitä kannattaa käyttää eniten. Kokeile salaattia, jossa on appelsiineja, taateleita ja rouhittuja saksanpähkinöitä, tai yhdistä appelsiinia, guavaa ja viinirypäleitä. Liköörin sijasta liemeen voidaan lisätä myös kahdesta passiohedelmästä irrotettu hedelmäliha. Yhdistele erilaisia hedelmiä mielikuvitusta käyttäen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.