Raparperikiisseli

noin 10 annosta 15 minuuttia + jäähdytys
Keväinen raparperikiisseli maistuu sellaisenaan tai mansikoiden kera.
Raparperikiisseli
Arvioi: (45 kpl)

Ainekset

  • 1 l raparperipaloja
  • 1 ½ l vettä
  • runsas 1 dl Dansukker Taloussokeria
  • ½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Ruokokidesokeria
  • 1 dl perunajauhoja

Koristeeksi

  • mansikoita
  • Dansukker Vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • Dansukker Kanelisokeria

Pilko huuhdotut raparperin varret. Kiehauta raparperipalat talous- ja fariinisokerilla maustetussa vedessä.

Sekoita perunajauhot vesitilkkaan. Lisää seos ohuena nauhana kaataen, hyvin sekoittaen kuumaan liemeen. Anna kiehahtaa.

Kaada kiisseli tarjoiluastiaan tai annoslaseihin. Jäähdytä kylmäksi. Korista annos mansikoilla ja kermavaahdolla sekä kanelisokerilla.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker