Pikkukakkuset

Koristele kuorrutetut, kuivattua hedelmäsekoitusta sisältävät pikkukakkuset marsipaanikuvioilla.

16 kpl

PT55M

1 tunti + 1–2 päivää

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 ½ tl neilikkaa
3 tl leivinjauhetta
4 dl kuivattua hedelmäsekoitusta (esim. ananas, papaija, iso rusina)
225 g margariinia tai voita sulatettuna
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 kananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä

Kuorrutus
1 pkt (500 g) Dansukker Tomusokeria
2 ½ dl vispikermaa

Ohjeet

1. Mittaa sokeri, jauhot, mausteet, leivinjauhe ja hedelmät kulhoon. Sekoita ja tee ainesten keskelle kuoppa.

2. Kaada sulatettu rasva, siirappi, kermaviili ja rikotut munat kuoppaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (28 x 23 cm). Tasoita pinta.

3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.

4. Sekoita vispikermaa tomusokeriin pienissä erissä kunnes saat tahnamaisen kuorrutuksen. Levitä kuorrutus kakkulevyn päälle ja vähän reunoillekin. Siirrä kakkulevy jääkaappiin ja anna kuorrutuksen kovettua noin 30 minuuttia ennen paloittelua. Maku on parhaimmillaan 1–2 päivän kuluttua leipomisesta. Säilytä jääkaapissa.

5. Koristele pikkukakkuset marsipaanikuvioilla, pakkaa kauniisti ja anna lahjaksi.

Tee itse herkulliset marsipaanikuviot.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?