Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 ½ tl neilikkaa
3 tl leivinjauhetta
4 dl kuivattua hedelmäsekoitusta (esim. ananas, papaija, iso rusina)
225 g margariinia tai voita sulatettuna
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 kananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
Kuorrutus
1 pkt (500 g) Dansukker Tomusokeria
2 ½ dl vispikermaa
Ohjeet
1. Mittaa sokeri, jauhot, mausteet, leivinjauhe ja hedelmät kulhoon. Sekoita ja tee ainesten keskelle kuoppa.
2. Kaada sulatettu rasva, siirappi, kermaviili ja rikotut munat kuoppaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (28 x 23 cm). Tasoita pinta.
3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita vispikermaa tomusokeriin pienissä erissä kunnes saat tahnamaisen kuorrutuksen. Levitä kuorrutus kakkulevyn päälle ja vähän reunoillekin. Siirrä kakkulevy jääkaappiin ja anna kuorrutuksen kovettua noin 30 minuuttia ennen paloittelua. Maku on parhaimmillaan 1–2 päivän kuluttua leipomisesta. Säilytä jääkaapissa.
5. Koristele pikkukakkuset marsipaanikuvioilla, pakkaa kauniisti ja anna lahjaksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?