Pääsiäisjälkiruoka

4 annosta 10 minuuttia
Sitruunankuoriraaste maustaa tämän pääsiäisjälkiruoan.
Pääsiäisjälkiruoka
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

  • 2 munanvalkuaista
  • 300 g ranskankermaa
  • 1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun

  • sitruunankuoriraastetta

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa voimakkaasti ranskankerma ja luomuruokosokeri. Lisää seokseen kuoriraaste (säästä osa koristeeksi). Yhdistä seokset varovasti käännellen. Jaa jälkiruoka neljään annoskuhoon ja muotoile huipuiksi. Tarjoa sitruunankuoriraasteella koristeltuina.

Reseptin on laatinut

Dansukker