Myslipalat

10–12 annosta 50 minuuttia + 12 tuntia
Välipalaksi rapeita myslipaloja ja jogurttia
Myslipalat
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

  • 150 g voita
  • 1 dl Dansukker Fariinisokeria
  • ¾ dl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
  • ½ dl vettä
  • 7 dl kaurahiutaleita
  • 3 rkl rusinoita
  • 3 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
  • 3 rkl pähkinöitä rouhittuna, esim. manteleita
  • 3 rkl seesaminsiemeniä

1. Kiehauta kattilassa voi, fariinisokeri, siirappi ja vesi. Sekoita, kunnes rasva on täysin sulanut. Sekoita kulhossa kuivat myslin ainekset.

2. Sekoita joukkoon rasvaseos. Levitä mysliseos leivinpaperoituun noin 20 x 30 cm kokoiseen matalaan uunivuokaan ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi.

3. Paista 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker