Marmeladit

40 minuuttia + hyytyminen ja kuivuminen
Itse tehdyt sievät marmeladimakeiset
Marmeladit
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

  • 30 g agar-agar-hiutaleita
  • 1 l vettä
  • 1 kg Dansukker Taloussokeria
  • 2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 3 dl omenasosetta
  • 2 dl marjasosetta
  • 2 tl sitruuna- tai viinihappoa
  • (hedelmäaromia
  • karamelliväriä)

Pinnalle

  • Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

1. Mittaa vesi ja agar-hiutaleet kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää sokeri ja siirappi ja jatka keittämistä puolisen tuntia kunnes seos kirkastuu.

2. Jäähdytä seos ja lisää hedelmä- ja marjasose, viinihappo ja tarpeen mukaan karamelliväriä sekä hedelmäesanssia. Kaada seos reunalliseen vuokaan hyytymään.

3. Leikkaa hyytynyt marmeladi pieniksi neliöiksi tai painele siitä pienillä muoteilla kuvioita. Kieritä marmeladit sokerissa ja pane sokeroidulle alustalle vuorokaudeksi kuivumaan. Ripota pinnalle sokeria.

Reseptin on laatinut

Dansukker