Mansikkainen kesäbooli

Alkoholittomassa kesäboolissa on itse tehty mansikkasiirappi, sooda- tai kivennäisvettä ja runsaasti marjoja ja hedelmiä.

noin 10 lasillista

15 minuuttia

Arviot (18 kpl)

Ainekset

1 luomusitruuna viipaleina
2 luomulimettiä viipaleina
2 nektariinia lohkoina
2 dl tuoreita vadelmia
1 dl tuoreita karhunvatukoita
2 dl mansikoita
1 dl mansikkasiirappia
2 l hedelmillä maustettua soodavettä tai kivennäisvettä
jäitä

Mansikkasiirappi
500 g mansikoita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia

Ohjeet

1. Keitä mansikoita ja fariinisokeria kattilassa 5–10 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi. Sekoita joukkoon vaalea siirappi. Kaada mansikkasiirappi puhtaaseen pulloon. Säilytä viileässä.

2. Laita jääpalat boolimaljaan. Lisää hedelmät ja marjat. Kaada päälle soodavesi ja mansikkasiirappi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.