Lusikkaleivät

Lusikkaleivät

noin 40 annosta

Ainekset

200 g voita
½–1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa

Väliin
n. 1/2 dl vadelmahilloa tai -marmeladia

Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria



Sulata voi kattilassa, älä ruskista. Lisää joukkoon sokeri, jäähdytä seos. Lisää voi-sokeriseokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita tasaiseksi. Nosta astia jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Painele taikinaa teelusikan lusikkapesään ja irrota pikkuleipä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.

Jaa pikkuleivät kahteen osaan ja levitä toiselle puoliskolle vadelmahilloa tai
-marmeladia. Nosta toinen puolikas päälle ja kierittele pikkuleivät sokerissa.


Reseptin on laatinut

Dansukker