Ainekset
25 g huoneenlämpöistä voita
2 1/2 dl maitoa
4 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
7 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
Kanelitäyte
25 g voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 tl kanelia
Pinnalle
Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Valmista taikina kotona ja ota retkelle mukaan muovipussissa tai rasiassa. Voit ottaa mukaan myös hieman vehnäjauhoja taikinan käsittelyyn.
Sekoita kaikki taikinan ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi.
Sulata täytteen voi. Lisää sokeri ja kaneli. Sekoita täyte taikinan joukkoon. Lisää hieman vehnäjauhoja, ettei taikina ole liian tarttuvaa.
Jaa taikina 16 palaan ja pyörittele ne käsin tangoiksi. Kieputtele tangot tikkuihin ja sirottele pinnalle halutessasi raesokeria. Paista käännellen nuotion tai grillin loimussa.
Katso myös: Tikkusämpylät
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.