Ainekset
2 verigreippiä
1 greippi
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria, Ruokokidesokeria tai rouhittua Isoa kandisokeria
Pistaasinougat
1 tl voita
150 g pistaaseja tai manteleita
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Valmista ensin pistaasinougat. Voitele leivinpaperi. Kaada sokerit ja pistaasit kuivaan valurautapannuun ja kuumenna kunnes sokeri sulaa. Varo, ettei seos pala. Kaada seos leivinpaperin päälle jäähtymään. Hakkaa kovettunut levy murusiksi.
Leikkaa hedelmien päät tasaisiksi. Aseta hedelmät leikkuulaudalle ja poista kuoret terävällä veitsellä viiltämällä. Irrota hedelmälohkot kalvoista ja aseta lautasille. Ripota päälle tummaa sokeria ja pistaasirouhetta.
Vinkki!
Makeuta greippisalaattia säilötyllä inkiväärillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.