Ainekset
1 vaniljatanko
4 dl kuohukermaa
1 dl kevytmaitoa
½ tl punaisia chilihiutaleita
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Pinnalle
5 dl marjoja tai hedelmiä
1 rs syötäviä kukkia
1 dl rouhittua hunajakennoa
Ohjeet
Halkaise vaniljatanko, kaapaise siemenet puolikkaista veitsellä ja siirrä ne sekä vaniljatangon puolikkaat kattilaan. Lisää kerma, maito, chilihiutaleet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri Multi hyvin sekoittaen ja keitä puoli minuuttia.
Siivilöi pannacottakerma kannuun ja kaada seos silikoni (muffinipellin) vuokiin tai muihin annosvuokiin. Hyydytä jääkaapissa 6 tunnista seuraavaan päivään.
Kumoa pannacottat lautasille juuri ennen tarjoilua ja asettele hedelmät tai marjat sekä syötävät kukat annoksiin. Rouhi hunajakennoa koristeeksi.
Vinkki!
Käytä valmistukseen tavallista kuohukermaa ja kevytmaitoa. Jos haluat vähälaktoosittoman tai laktoosittoman pannacottan, käytä yksinomaan kermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.