Siro erikoishieno sokeri

Siro erikoishieno sokeri

Siro erikoishieno sokeri on tavallista kidesokeria pienikiteisempi sokeri. Se sopii yleiskäyttöön ja erityisesti vaahdotettaviin taikinoihin, marenkiin ja jälkiruokiin. Pienikiteinen Siro helpottaa vaahtoutumista ja tekee leivonnaisista kuohkeita. Siro sopii mainiosti myös kääretorttujen ym. leivonnaisten koristeluun, munkkien sokerointiin ja kaikenlaiseen sirotteluun (esim. marjojen pinnalle, myös pakastettaessa).

Ainekset: Sokeri

Ravintosisältö/100 g:
Energiaa 1700 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
    josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 100 g
    josta sokereita 100 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g

Nettopaino: 1 kg
1 dl = n. 90 g

Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.

Pakkaus: Paperia, voidaan kierrättää tai polttaa.

Valmistettu Suomessa.


Hae reseptejä »


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista