Leipäsiirappi

Leipäsiirappi

Leipäsiirappi on ruokaleipien ja sämpylöiden leivontaan tarkoitettu mallasuutetta sisältävä sokerisiirappi, joka syventää leipien makua. Leipäsiirappi, kuten muutkin siirapit, nopeuttaa hiivataikinan kohoamista ja saa aikaan kauniin paistovärin. Se myös auttaa pitämään leivät tuoreen tuntuisina pidempään. Pakkaus on kätevä 750 g:n muovipullo, jossa on tippalukollinen korkki ja mitta-asteikko. 

Ainekset: Siirappi, mallasuute (20 %)
Mallasuute valmistetaan viljasta, joka sisältää gluteenia.

Ravintosisältö/100 g:
Energiaa 1300 kJ/310 kcal
Rasvaa 0 g,
    josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 76 g,
    josta sokereita 66 g
Proteiinia 1 g
Suolaa 0,68 g

Säilytys: huoneenlämmössä

Valmistettu Ruotsissa.

Muuntosuhde: 100 g = 0,7 dl / 1 dl = 140 g
 


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista