Hyytelösokeri

Hyytelösokeri

Hyytelösokeri korostaa kotimaisten marjojen raikkautta ja loihtii leivonnaisille kiiltoa ja näyttävyyttä. Hyytelösokerin käyttö on helppo tapa tehdä koristehyytelöitä ja jälkiruokia, jotka on tarkoitettu heti nautittaviksi. Se sopii sekä tuoreiden että pakastemarjojen kanssa käytettäväksi, mutta ei sovi säilöntään. Hyytelösokeri on täysin kasvipohjainen tuote, joka sisältää sokeria, hedelmistä erotettua pektiiniä ja hedelmähappoa. Pakkauskoko 350 g. 1 dl Dansukker Hyytelösokeria painaa noin 80 g.

Nimestään huolimatta Hyytelösokeri ei sovi lisäkehyytelöiden valmistukseen. Käytä herukkahyytelöihin yms. Taloussokeria, Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria.

 

Kasvipohjainen hyytelöimissokeri jälkiruokahyytelöiden ja kakkukiilteiden valmistamiseen.
Ei sovellu maitopohjaisiin hyytelöihin eikä säilöntään.

Ainekset: Sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (E450i, E341).

Ravintosisältö/100 g:
Energiaa 1652 kJ/391 kcal
Rasvaa 0 g
    josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g
    josta sokereita 97 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g

Säilytys: Kuivassa.

Pakkaus: Kartonkia, voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla.

Valmistettu Suomessa.

 


 

Hae reseptejä »

 


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista