Hillo-marmeladisokeri

Hillo-marmeladisokeri

Dansukker Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.

Hillo-marmeladisokeri on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.

Hillon perusohje

Hyytelön perusohje

Hillo-marmeladisokeri sisältää sokerin lisäksi täysin kasviperäistä hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle/marmeladille kiinteyttä.
Tuotteen kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä ja on tarpeen erityisesti vähemmän sokeria sisältävissä hilloissa ja marmeladeissa. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa.

Pakkauskoko on 330 g.

Ainekset:
Sokeri, hyytelöimisaine (hedelmäpektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Ravintosisältö/100 g:
Energiaa 1666 kJ/392 kcal
Rasvaa 0 g
   josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 98 g
   josta sokereita 98 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,15 g

Muuntosuhde: 1 dl = n. 85 g

Säilytys: kuivassa.

Pakkaus: Kartonkia, voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla.

Valmistettu Suomessa.


 

Hae reseptejä »


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista