Glukoosisiirappi

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.

Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne. Kotitekoisissa makeisissa glukoosisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä, jolloin syntyy toffeelle ja fudgelle luonteenomainen koostumus. Kastikkeisiin ja marinadeihin glukoosisiirappi antaa ryhtiä ja rakennetta.

Dansukker Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Se sisältää glukoosia, maltoosia sekä pitkäketjuisia sokereita. Glukoosisiirappi ei sisällä fruktoosia. Maultaan se on vähemmän makeaa kuin tavallinen siirappi.

Dansukker Glukoosisiirappi on gluteeniton. Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä, mutta gluteenipitoisuus pienenee valmistusprosessin aikana alle 0,002 prosenttiin (alle 20 ppm). Kun gluteenipitoisuus on alle 0,002 prosenttia, tuote voidaan luokitella gluteenittomaksi.

Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta glukoosisiirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g.
1 dl = 140 g, 100 g = n. 3/4 dl

Ainekset: Glukoosisiirappi (vehnäpohjainen)

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1300 kJ/310 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 77 g
- josta sokereita 23 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Säilytys: huoneenlämmössä

Valmistettu Ruotsissa.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

Herkulliset jäätelö- ja sorbettireseptit »

Hae Glukoosisiirappireseptejä »

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.