Fariinisokeri

Fariinisokeri

Fariinisokeri on aromikas, kostea, tumma sokeri, joka sopii leivontaan, ruoanlaittoon ja juomiin. 

Käytä monipuolisesti mm.
- simaan, kuumiin ja kylmiin juomiin
- kakkuihin, muffineihin ja pikkuleipiin
- jogurtin, viilin ja puuron päälle
- jälkiruokiin
- kastikkeiden, marinadien ja ruokien mausteena

Fariinisokeripussissa (500 g) on perinteisen siman ohje.

Ainekset: sokeri ja ruokosokerisiirappi

Ravintosisältö/100 g:
Energiaa 1650 kJ/390 kcal
Rasvaa 0 g, josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g, josta sokereita 95 g
Proteiinia < 0,5 g
Suolaa 0,04 g

Valmistettu Tanskassa.

Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi. Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg Fariinisokeria kohti.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovinkeräykseen

1 dl painaa noin 70 g.

Fariinisokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »

Hae Fariinisokerireseptejä »


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista