Fariinisokeri

Fariinisokeri on aromikas, kostea, tumma sokeri, joka sopii leivontaan, ruoanlaittoon ja juomiin. 

Käytä monipuolisesti mm.
- simaan, kuumiin ja kylmiin juomiin
- kakkuihin, muffineihin ja pikkuleipiin
- jogurtin, viilin ja puuron päälle
- jälkiruokiin
- kastikkeiden, marinadien ja ruokien mausteena

Fariinisokeripussissa (500 g) on perinteisen siman ohje.

Ainekset: sokeri ja ruokosokerisiirappi

Fariinisokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »
 

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1650 kJ/390 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g
- josta sokereita 95 g
Proteiinia < 0,5 g
Suolaa 0,04 g


Valmistettu Tanskassa.

Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi. Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg Fariinisokeria kohti.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

1 dl painaa noin 70 g.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?