Ainekset
50 g babypinaattia
100 g miniluumutomaatteja
1 pieni punasipuli
1 avokado
pala tuorekurkkua
150 g vuohenjuustoa
minttua
Curry-appelsiinikastike
1 munankeltuainen
2 tl omenaviinietikkaa
2–3 tl currya jauheena
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl Dansukker Fariinisokeria
merisuolaa myllystä
2 dl öljyä
1/2–3/4 dl appelsiinimehua
Ohjeet
Sekoita babypinaatinlehdet, puolitetut miniluumutomaatit, punasipulirenkaat ja paloiteltu avokado keskenään. Paloittele joukkoon kurkku ja viipaloi vuohenjuusto. Lisää joukkoon tuoretta minttua.
Valmista seuraksi kastike.
Riko kulhon pohjalle munankeltuainen. Lisää omenaviinietikka, curry, hienonnetut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja suola. Sekoita keskenään. Valuta öljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen. Ohenna appelsiinimehulla, kunnes saat sopivan sakean kastikkeen. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa currya, viinietikkaa ja suolaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.