Ainekset
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 1/2 dl vettä
1 (luomu)verigreipin raastettu kuori
3 dl vastapuristettua verigreippimehua (n. 3 kpl)
1 kananmunan valkuainen
Ohjeet
1. Sekoita sokeri, siirappi, vesi ja kuoriraaste kattilassa. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 5 min. Siivilöi kuoriraaste pois ja jäähdytä sokeriliemi.
2. Purista verigreipeistä mehu, (siivilöi) ja sekoita sokeriliemeen. Vatkaa valkuainen kiinteäksi vaahdoksi ja kääntele se sokeriliemeen. (Valkuainen ei sekoitu tasaisesti, mutta se ei haittaa tässä vaiheessa).
3. Pane seos jäätelökoneeseen tai kaada pakastusrasiaan ja pakasta vähintään viisi tuntia. Sekoita noin tunnin välein pakastuksen aikana. Annostele sorbetti annosmaljoihin ja tarjoile heti.
Vinkki!
Jos haluat vähemmän kirpeyttä, korvaa 1 dl verigreippimehua vastapuristetulla appelsiinimehulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.