Ainekset
Dansukker Taloussokeria /
Dansukker Rapeaa Raesokeria
geelimäisiä elintarvikevärejä eli pastavärejä
uudelleen suljettavia muovipusseja
Ohjeet
Kaada uudelleen suljettavaan muovipussiin sopiva määrä sokeria ja hieman (noin lusikankärjellinen) väriä. Voit myös käyttää kahta eri väriä, jolloin saat uuden hienon väriyhdistelmän. Sulje pussi ja sekoita väri sokeriin puristelemalla pussia hetken aikaa.
Värjätty sokeri säilyy ilmatiiviisti suljetussa pussissa useamman viikon.
Värjätyllä sokerilla voi koristella esimerkiksi makeisia ja leivonnaisia. Värjättyä talous- ja raesokeria voi myös käyttää koristeena sellaisenaan tai läpinäkyvään kulhoon kerroksittain kaadettuna.
Vinkki!
Geelimäisiä elintarvikevärejä voi ostaa suuremmista ruokakaupoista ja leivontatarvikeverkkokaupoista.
Katso koristeluvinkki: Vaahtokarkit (munaton)
Pieni Sokeritehdas -resepti
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.