Vaniljanmakuinen punaherukkamehu

Kattilassa keitettävää punaviinimarjamehua maustetaan vaniljasokerilla.

1 tunti

Arviot (122 kpl)

Ainekset

2 l punaherukoita
8 dl vettä
6 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitallinen natriumbentsoaattia

Ohjeet

Huuhdo marjat ja pane ne teräskattilaan. Kaada päälle vesi. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Survo marjat kattilan reunaa vasten. Kaada marjamassa harson päälle ja anna valua 30 minuuttia.

Kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja keitä 10 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Kuori vaahto huolellisesti.

Sekoita vaniljasokeri ja natriumbentsoaatti pieneen määrään mehua. Lisää seos mehun joukkoon.

Kaada mehu lämpimiin, puhtaisiin pulloihin. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.