Valkosuklaapannacotta

Valkosuklaapannacotta tarjotaan karpaloiden ja lämpimän siirappikastikkeen kera.

4 annosta

PT1H

4 tuntia

Arviot (111 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
100 g valkosuklaata
1–2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1/4 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kastike
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/4 tl piparkakkumaustetta
karpaloita

Ohjeet

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kasariin kerma ja maito, kiehauta. Lisää joukkoon valkosuklaa ja sokeri. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Mausta lopuksi vaniljasokerilla. Lisää joukkoon vedestä puristetut liivatteet ja sekoita liemi tasaiseksi. Jaa liemi annoskulhoihin tai laseihin ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Mittaa kasariin siirappi ja piparkakkumauste, kiehauta. Koristele annokset karpaloilla ja valuta pinnalle lämmintä siirappikastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!