Ainekset
2 kg (noin 4 l) vadelmia
1 kg Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Perkaa ja huuhtele marjat. Jos joukossa on pilaantuneita marjoja, ota ne pois.
2. Laita valutetut marjat kattilaan ja lisää 1 dl vettä. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää hillosokeri vähitellen ja varovasti sekoittaen.
3. Keitä hilloa 10 minuuttia välillä varovasti sekoittaen.
4. Kuori vaahto. Jäähdytä noin 30 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.
5. Kaada lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje kannet. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!