Ainekset
2 kg (noin 4 l) vadelmia
1 kg Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Perkaa ja huuhtele marjat. Jos joukossa on pilaantuneita marjoja, ota ne pois.
2. Laita valutetut marjat kattilaan ja lisää 1 dl vettä. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää hillosokeri vähitellen ja varovasti sekoittaen.
3. Keitä hilloa 10 minuuttia välillä varovasti sekoittaen.
4. Kuori vaahto. Jäähdytä noin 30 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.
5. Kaada lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje kannet. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?