Ainekset
4 dl pakastevadelmia
3 dl vettä
3 rkl Dansukker Fariinisokeria
6 oksaa tuoretta minttua
2 sitruunan mehu
6 dl ginger alea
jäitä
Koristeluun
tuoreita mintunoksia
tuoreita vadelmia
sitruunaviipaleita
Ohjeet
Lisää vadelmat, vesi ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes vadelmat ovat keittyneet kasaan. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon mintun oksat ja sitruunan mehu. Anna jäähtyä.
Siivilöi seos ja laita jääkaappiin viilenemään.
Täytä neljä korkeaa grogilasia jäillä. Kaada laseihin vadelmaseos ja pidennä ginger alella.
Koristele halutessasi mintunoksilla, tuoreilla vadelmilla ja sitruunaviipaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.