Ainekset
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g (= 1 dl) sulatettua voita tai margariinia
Pinnalle
100 g mantelilastuja
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa tai kermaa
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu rasva. Kaada seos halkaisijaltaan noin 24 cm:n vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Mittaa kasariin kuorrutuksen ainekset ja kiehauta. Levitä seos paistetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.
Vinkki!
Voit leipoa toscakakun valmiiksi jo muutamaakin päivää ennen tarjoilua. Säilytä tiiviisti folion alla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.