Ainekset
Pohja
150 g voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
¼ tl suolaa
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
1 prk säilyketonnikalaa (kokeile myös maustettuja), valutettuna
½ punainen paprika suikaleina tai kuutioina
½ dl tilliä silputtuna
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
1 dl maitoa
2 munaa
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
100–150 g juustoraastetta
Ohjeet
Sekoita huoneenlämpöinen rasva, vehnäjauhot, suola ja ruokokidesokeri tasaiseksi taikinaksi ja painele piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Ripottele esipaistetun pohjan päälle tonnikala, paprikasuikaleet ja tillisilppu. Sekoita kerma, maito, munat, ruokokidesokeri ja juustoraaste keskenään ja kaada vuokaan.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.