Ainekset
200 g pehmeitä, kuivattuja taateleita
3 dl vaaleaa glögiä
1 tähtianis
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 tl luomuappelsiininkuoriraastetta
2 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Paloittele taatelit hieman pienemmiksi. Laita ne kattilaan glögin kanssa. Lisää tähtianis, kanelisokeri ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes taatelit pehmenevät. Lisää tarvittaessa hieman vettä tai glögiä. Sekoita joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja laita puhtaaseen lasipurkkiin.
Vinkki!
Tarjoile juustojen kanssa tai käytä pienten makeiden suupalojen täyttämiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.