Suklaatoffee

Tee itse herkullista suklaatoffeeta helposti ja nopeasti mikroaaltouunissa.

noin 35 kpl

10 minuuttia

Arviot (92 kpl)

Ainekset

1 dl kuohukermaa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kaakaojauhetta
foliota

Ohjeet

Sekoita kuohukerma, siirappi, sokeri ja kaakaojauhe suuressa lasikulhossa. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (700 W) noin 6 minuuttia. Sekoita ja kuumenna vielä 2 minuuttia täydellä teholla. Varo, seos on polttavan kuumaa!

Levitä taikina voidellulle folioarkille. Anna suklaatoffeen jäähtyä. Leikkaa paloiksi ja kääri sellofaaniin.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.