Suklaapannacotta

Helppo suklainen pannacotta valmistuu ilman liivatetta. Koristele tuoreilla vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.

4 annosta

5 minuuttia + hyytyminen

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl tummaa kaakaojauhetta

Pinnalle
100 g vadelmia
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
valkosuklaata

Ohjeet

Kuumenna kerma, hyytelösokeri Multi ja kaakaojauhe kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin, pane jääkaappiin ja anna hyytyä 4 tunnista seuraavaan päivään.

Sekoita Siro-sokeri puolisulaneiden vadelmien joukkoon ja annostele seos pannacottien pinnalle. Vuole valkosuklaasta lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä ja nosta lastut vadelmien päälle. Tarjoa heti.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!