Ainekset
50 g tummaa suklaata
1 dl kaakaojauhetta
1 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
sormisuolaa, chilihiutaleita tai (valko)suklaata
Tarjoiluun
2 dl maitoa / suklaalusikka
Kaakaon koristeluun
vaahtokarkkeja, suklaata ja/tai Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3/4 dl kermavaahtoa
Ohjeet
1. Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa. Sekoita kulhossa kaakaojauhe, kerma, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi. Pane jääkaappiin jähmettymään.
2. Jaa suklaamassa tasaiseksi kerrokseksi kymmeneen ruokalusikkaan. Koristele halutessasi esim. sormisuolalla, chilihiutaleilla tai (valko)suklaalla. Säilytä kylmässä.
Ota huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen kaakaon valmistusta.
3. Kuumenna mukissa 2 dl maitoa ja sekoita suklaalusikalla.
4. Koristele makusi mukaan. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.