Ainekset
200 g varrellisia cocktailkirsikoita
1 dl Dansukker Tomusokeria
200 g tummaa suklaata
½ dl kuohukermaa
1 rkl voita
Ohjeet
Kaada kirsikat liemestään siivilään valumaan. Lado kirsikat vadille ja seulo päälle tomusokeria. Sokeroiminen kuivattaa kirsikoiden pinnan helpommaksi kuorruttaa.
Kuumenna kerma, voi ja suklaa mikrossa. Kasta sokeroidut kirsikat sulaan suklaaseen ja nosta paperisiin karamellivuokiin jähmettymään.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?