Stefanon tiramisu

Onko mitään herkullisempaa kuin italialainen tiramisu – tuo kahvin, amaretton ja mascarponen jälkiruokaliitto!

6–8 annosta

PT25M

20 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (133 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

n. 2 1/2 dl vahvaa kahvia
3 kananmunaa
4 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g mascarponejuustoa
1/2 dl Amaretto-likööriä
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
tummaa kaakaojauhetta 

Ohjeet

Keitä kahvi ja jäähdytä. Erottele valkuaiset keltuaisista. Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, mascarponejuusto ja loput sokerista keskenään. Sekoita valkuaisvaahto varovasti nostellen joukkoon.

Kaada kahvi keittolautaselle. Mausta amaretolla. Pyöräytä puolet kekseistä yksitellen nopeasti kahvissa ja lado ne tiivisti vierekkäin noin 20 x 20 cm kokoisen tarjoiluastian pohjalle. Levitä puolet mascarponevaahdosta päälle. Toista kerrokset. Peitä foliolla ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Siivilöi pinnalle runsaasti kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!
Voit halutessasi rouhia tummaa suklaata mascarponevaahdon joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!