Ainekset
n. 2 1/2 dl vahvaa kahvia
3 kananmunaa
4 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g mascarponejuustoa
1/2 dl Amaretto-likööriä
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
tummaa kaakaojauhetta
Ohjeet
Keitä kahvi ja jäähdytä. Erottele valkuaiset keltuaisista. Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, mascarponejuusto ja loput sokerista keskenään. Sekoita valkuaisvaahto varovasti nostellen joukkoon.
Kaada kahvi keittolautaselle. Mausta amaretolla. Pyöräytä puolet kekseistä yksitellen nopeasti kahvissa ja lado ne tiivisti vierekkäin noin 20 x 20 cm kokoisen tarjoiluastian pohjalle. Levitä puolet mascarponevaahdosta päälle. Toista kerrokset. Peitä foliolla ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Siivilöi pinnalle runsaasti kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit halutessasi rouhia tummaa suklaata mascarponevaahdon joukkoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.