Spareribs & coleslaw

Coleslaw eli kaali-majoneesisalaatti sopii ribsien ja muiden grilliruokien kaveriksi.

4 annosta

2 ½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

n. 1 kg porsaankylkeä
Marinadi
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai
Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl kiinalaista soijakastiketta
3 rkl viinietikkaa
3 rkl öljyä
3 rkl vettä
3 rkl aprikoosimarmeladia
1 rkl Colman’s-sinappijauhetta
Coleslaw-salaatti
1 l hienoksi suikaloitua valkokaalia
1 dl majoneesia
1 - 2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl jauhettua inkivääriä
1/2 tl mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sivele porsaankylki marinadilla ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen grillaamista. Grillaa noin 10 minuuttia molemmin puolin. Jatka grillaamista epäsuoralla lämmöllä noin 50 minuuttia.

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon valkokaali. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!