Ainekset
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
200 g voita tai margariinia
40 kuorittua mantelia
mustaa ja/tai punaista elintarvikeväriä
Ohjeet
Sekoita jauhoista, sokerista ja margariinista taikina, joka saa levätä 30 minuuttia jääkaapissa.
Kalttaa ja kuori mantelit. Ota taikina leivinpöydälle ja jaa se kahteen osaan. Jaa kumpikin osa 20 palaan ja muotoile palat sormiksi. Paina manteli jokaiseen ”sormeen”.
Paista uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.
Maalaa elintarvikevärillä sormien päät verenpunaisiksi ja mantelit mustiksi tai punaisiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.