Sitruunasorbetti

Klassinen sitruunasorbetti on pirteän raikas jälkiruoka. Maistuu myös tuoreiden mansikoiden kanssa.

4–6 annosta

PT10M

15 minuuttia + pakastus

Arviot (393 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vettä
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–3 sitruunan puristettu mehu
½ tl luomusitruunan kuoriraastetta
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on sulanut. Lisää joukkoon sitruunamehu ja kuoriraaste. Jäähdytä.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto jäähtyneeseen liemeen. Mausta vaniljasokerilla. Laita seos pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein kolme kertaa.

Pyöräytä palloiksi ja nosta tarjoilumaljaan.

Vinkki!
Valuta pinnalle halutessasi Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia. Voit myös tarjota seurana tuoreita mansikoita tai vadelmia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!