Ainekset
4 kananmunan keltuaista
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Hillosokeria
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
100 g voita
1 l mustikoita
½ dl vettä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Mittaa sokerit, keltuaiset, sitruunan kuoriraaste ja mehu mieluiten teräksiseen, pyöreäpohjaiseen kulhoon. Aseta kulho poreilevan vesihaudekattilan päälle. Sekoita voimakkaasti kymmenisen minuuttia, kunnes seos sakenee. Ota liedeltä ja lisää joukkoon kuutioitu, kylmä voi koko ajan hyvin sekoittaen.
2. Mittaa mustikat ja vesi kattilaan. Kuumenna ja lisää hillosokeri. Keitä noin 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää mustikkaseos sitruunatahnaan ja vatkaa kylmässä vesihauteessa. Kaada jäähtynyt tahna puhtaisiin tölkkeihin. Säilytä kylmässä. Käytä leivonnaisiin tai tarjoa aamulla teepöydässä paahtoleivän päällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.