Sitruksinen mustikkahillo

Mustikkahillo maustetaan sitruunankuoriraasteella, kanelilla ja vaniljasokerilla.

noin 5 dl

30 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

500 g mustikoita
½ dl vettä
1 kanelitanko tai ½ tl kanelia
½ tl luomusitruunan kuoriraastetta
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
½–1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa mustikat, vesi, kanelitanko ja hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste kattilaan. Kuumenna, kunnes vesi höyryää. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia, sekoita välillä. Kerää mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Ota kattila liedeltä ja mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä 15–30 min., poista kanelitanko ja purkita hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.