Ainekset
1 dl katajanmarjalla maustettua simasiirappia
jäitä
6 dl tonic-vettä
koristeeksi pieni katajanoksa tai -marjoja
Ohjeet
Täytä lasit puolilleen jäillä, lisää siirappi ja kaada päälle tonic-vesi. Sekoita ja koristele juomat.
Katajanmarjalla maustettu simasiirappi
1 luomusitruuna
4 dl vettä
3 dl Dansukker Luomufariinisokeria tai Fariinisokeria
1 rkl katajanmarjoja murskattuna
Pese sitruuna huolellisesti. Kuori talteen keltainen kuoriosa ja purista mehu.
Kuumenna vesi, sokeri, katajanmarjat, sitruunamehu ja keltainen kuoriosa kattilassa. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia ilman kantta.
Anna siirapin jäähtyä. Siivilöi siirappi ja kaada se puhtaaseen lasipurkkiin tai pulloon.
Säilytä simasiirappi jääkaapissa. Siirappi säilyy hyvänä muutaman viikon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.